Madkampen.dk » Ingredienser » Sauce:

Opskrifter på mad med Sauce:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Sauce: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Nøddefarseret Kyllingefilet

    Bank kyllingefileterne tynde mellem 2 fryseposer. Fyld: Hak nødderne fint (evt. i blender). Ælt dem med gorgonzolaern - ¼ tages fra og gemmes til saucen. Læg de udbankede kyllingefileter på et fugtigt skærebræt. Tryk fyldet ud...


  2. Vindaloo Karry med Lam

    Skær kødet i stykker og put det i en skål sammen med en blanding af rødvinseddike, salt og olie. Det skal trække i 2 timer. Forvarn ovnen til 180°C Skær det ene løg i tern og de 3 andre i skiver. Brun løgene på panden i ca. ...


  3. Gammeldags Farsbrød med Lækker Sovs

    Bland kød, rasp, mælk, æg og krydderier sammen og form det som et brød i et ovnfast fad. Pak baconskiver rundt om brødet. Steg farsbrødet i ovnen i 15 minutter ved 225°C Opvarm imens bouillon og fløde, jævn det med en smørbo...


  4. Oksefilet med Kraftfuld Sauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 10 ProPoints pr. portion Skræl rodfrugterne, og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad sammen med tynde løgringe, hvidløg og timian. Krydr med salt og peber. Dryp olie over og bag i ovnen ved 200°C i ca. 30 minut...


  5. Italienske Frikadeller

    Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...


  6. Mørbrad a L´Orange

    4 personer. Sener og hinder skæres af mørbraderne. Brun smørret i en gryde, hvori mørbraderne brunes lidt. Krydres med salt og peber. Mørbraderne tages op af gryden, og piskefløden kommes i sammen med kulør. Smages til med a...


  7. Spidskåldolmere

    4 portioner. Kog perlebyggen. Skær stokken af kålen og kog den i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Lad kålen afkøle og pil bladene af. Hak løg og champignon og steg i 1 tsk margarine. Bland med perlebyg, hakket kød, soja, s...


  8. Indiske Hakkebøffer

    <b>Sauce:</b>

    Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt hakket oksekød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen godt sammen og form den til ovale bøffer. Lad smørret blive gyldent i en stor pande, og steg bøffe...



  9. Kogt Laks med Peberrodssauce

    4 personer Kog kartofler og broccoli. Smelt margarinen til saucen og tilsæt mel og mælk. Lad saucen koge op under omrøring og herefter simre ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber og peberrod. Kom revet citro...


  10. Panna Cotta med Hindbærsauce

    Til 6 personer Smør indersiden af seks små forme (1½ dl) let med en neutral olie. Udblød husblasen ii koldt vand og vrid det tør for vand. Kom fløden i en gryde sammen med vanillestangen og sukkeret og varm det forsigtigt op - n...